Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős burgonyasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg félbevágott apró újburgonya,
25 dkg megtisztított, ferdén feldarabolt zöldbab

Öntet:
fél dl olívaolaj,
2 db kimagozott,
csíkokra vágott piros chili,
1 db összenyomott fokhagymagerezd,
1,5 dkg aprított friss koriander,
1 ek. vörösborecet,
fél tk. köménymag

Elkészítés:
A burgonyát 20 percig kis lángon megfőzzük, amíg éppen csak megpuhul, lecsepegetjük, félretesszük. A babot forró vízben blansírozzuk 2 percig, majd lecsepegtetjük és félretesszük.
Az öntet elkészítéséhez habverővel 2 percig keverjük az összes hozzávalót, míg össze nem áll, majd öntsük az összekevert burgonyára és babra. Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős sajtfasírt » Csípős csirke kfc-módra » Forralt bor (csípős ) » Csípős fokhagymás pecsenye
» Zöldséges burgonyasaláta » Burgonyasaláta kukoricával » Csípős savanyú spagetti » Csirkehúsos burgonyasaláta
» Csípős garnéla » Csípős húspogácsa » Csípős pácolt csirkeszárny » Tavaszi burgonyasaláta
» Csípős csirkemell csíkok » Finom burgonyasaláta » Csípős falusi kocsonya » Dán burgonyasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.