Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ragu-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
csirke-sziv
sertéscomb,kb 20-dkg
sárgarépa,
zöldség
1db tejföl
1/2l tej
tárkony
majoranna
so
vegeta
bors
ételizesitő

Elkészítés:
A szivet felvágjuk csikokra,a sertéscombot kockákra a zöldségeket meg karikára.Kis olajat taszünk a lábasba beletesszük a hozzávalókat,majd fedő alatt kis vizben puhára pároljuk.A tárkonnyal,sóval, borssal,izesitjük majd felfőzzük.A tejfölt kevés liszttel és a tejjel csomómentesre keverjük és a levesbe öntjük.Felforraljuk és kész is van!Nagyon finom ,kevés reszelt tésztát is adhatunk hozzá ugy még laktatósabb.Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: komoly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkeragu-leves » Tárkonyos pulykaragu-leves » Pulykaragu-leves » Kertifőzelék leves
» Üde krémleves parajjal » Pikáns csibeszíveleves » Kolbászos fejtettbab leves » Sitysuty leves szüretkor
» Erdélyi leves » Májgombóc levesbe » Darálthús leves » Cron chowder
» Joghurtos körteleves 2 » Cibere leves egyszerüen » Padlizsánkrémleves májjal » Zöldborsós gombaleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.