Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg karalábé (nem fás!),
1/2 kg fejtett zöldborsó,
3 evőkanál olaj,
só,
cukor,
pirospaprika,
jó adag csipetke (1 tojás, maréknyi liszt, csipetnyi só),
vágott petrezselyemzöld,
1 evőkanál olaj,
1 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál liszt.

Elkészítés:
A fazékban olajat forrósítok, majd megforgatom, párolom rajta az 1 x 1 centis kockákra vágott karalábét és a zöldborsót.
Felöntöm 1,5 liter vízzel és puhára főzöm.
A végén belefőzöm a csipetkét, illetve berántom a fokhagymás-paprikás rántással.
Megszórom apróra vágott petrezselyemzölddel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi leves bográcsban. » Savanyú malacleves » Édeskömény krémleves » Tejszínes spárgakrémleves
» Nyári bodzaleves » Libaleves maceszgombóccal » Mustáros meggyleves » Korhelyleves II.
» Csordásleves » Alföldi májgaluska leves » Disznótoros májleves » Ünnepi borleves
» Nyári sárgadinnye leves » Érdekes Zöldségleves » Tejfölös-kapros gombaleves » Mészáros leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.