Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirke III. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
CSIRKEMELL (2db.) JUHTÚRÓ (25dkg.) TEJFÖL (4dcl.) CSUSZATÉSZTA FÜSTÖLT SZALONNA (5dkg.) TOJÁS(1db.) OLAJ(1e.k.) MUSTÁR,SÓ,BORS,

Elkészítés:
a csuszatésztát kifőzz
a csirkét csíkokra vágjuk, elősütjük
a szalonnát lepirítjuk
a juhtúrót kikeverjük a tejföllel, ízesítjük

Kivajazunk egy tűzálló tálat, a rétegezést a tésztával kezdjük, aztán a szalonna, csirek, majd az öntet...és így tovább.

A TETEJÉT MEGSZÓRJUK RESZELT SAJTTAL, ÉS ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBEN KÉSZRE SÜTJÜK.

Tanácsok:
Neten olvastam, elkészítettem és még sikerült is :))


A receptet beküldte: lackó-zsanett

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai csirke » Jászsági csirkemáj » Borsos csirke sütőben » Hawaii csirke
» Nyári csirkeleves babbal » Csirkés töltött padlizsán » Krémsajtos csirkemell » Rakott puding
» Tárkonyos csirkeraguleves » Kedvenc csirkecombom » Sóágyon sült csirke » Tepsis csirkemáj
» Csirke paprikás mártással » Csirkemell őzgerincben » Kólás csirke » Korzikai csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.