Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajas-barackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell

fehérbors
oregánó
majoranna és egyéb fűszerkeverék
vaj a sütéshez
őszibarackbefőtt

Elkészítés:
A csirkemellet apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, befűszerezzük, és 10 percig állni hagyjuk. Közben a vajat felolvasztjuk és átforrósítjuk egy serpenyőben, hozzáadjuk a csirkemelldarabkákat, és addig pirítjuk, míg kifehéredik. Ezután hozzáöntünk kb. 2 dl befőttlevet, ízlés szerint mellé rakunk őszibarackot is, és fedő alatt pároljuk, hogy a csirkemell átvegye a barack ízét.

Tanácsok:
Burgonyapürével tálalhatjuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt csirkemell » Csirkemelles tészta wokban » Csirkemell sajtmártásban » Gesztenyés csirkemell
» Gyors sajtos csirkemell » Csirkemelles tésztasaláta » Csirkemell Edit módra » Bacon-ös rakott csirkemell
» Joghurtos csirkemell » Epres csirkemell rolád » Csirkemelltekercs » Sonkás-fűszeres csirkemell
» Csirkemell tüzdelve » Ördögi csirkemell » Barackos rakott csirkemell » Mézes-diós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.