Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajas-barackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell

fehérbors
oregánó
majoranna és egyéb fűszerkeverék
vaj a sütéshez
őszibarackbefőtt

Elkészítés:
A csirkemellet apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, befűszerezzük, és 10 percig állni hagyjuk. Közben a vajat felolvasztjuk és átforrósítjuk egy serpenyőben, hozzáadjuk a csirkemelldarabkákat, és addig pirítjuk, míg kifehéredik. Ezután hozzáöntünk kb. 2 dl befőttlevet, ízlés szerint mellé rakunk őszibarackot is, és fedő alatt pároljuk, hogy a csirkemell átvegye a barack ízét.

Tanácsok:
Burgonyapürével tálalhatjuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás csirkemell » Borzas csirkemell U1 » Sajtos csirkemell falatok » Olaszos csirkemell
» Csirkemellből pörkölt » Rántotta csirkemellel » Almás rakott csirkemell » Sajtos csirkemell gombával
» Ananászos csirkemellfilé » Gombás- sajtos csirkemell » Brokkolis csirkemell » Bakonyi csirkemell
» Baconszalonnás csirkemell » Sajtos csirkemell rántva » Sajtos tejfölös csirkemell » Almás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.