Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott Brassói recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Egy nagy adag brassói apró pecsenye,
egy csomag makaróni tészta,
tartármártás,
reszeltsajt.

Tartármártáshoz : 2 dl tejföl,
1 dl majonéz,
1 teáskanál mustár,
csipetnyi só,
1 csapott kávéskanál kristálycukor,
csipetnyi őrölt feketebors,
2 tojássárgája,
néhány csepp citromlé.
Én kicsit többet kavartam be.

Elkészítés:
A Brassóit a szokott módon elkészítjük. De nem sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz.
Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm.

Tanácsok:
Bármilyen tésztával lehet készíteni,én szarvacskával állítottam össze,és 2 jénaiba tettem bele,nem tepsibe.


A receptet beküldte: pesmár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejberizses almás rakottas » Almás-diós rakott metélt » Egyszerű rakott zöldség » Kairói rakott padlizsán
» Rakott, bundás csirkecomb » Diós rakottas » Virslis rakott cukkini » Rakott kel gombás rizzsel
» Hamis sonkás rakott tészta » Rácos rakott tarja » Rakott karfiol másképp » Finom rakott karfiol
» Rakott túrósburgonya » Feta-sajtos rakott krumpli » Rakott kel tejfölösen » Rakott fasírt


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.