Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hal recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
1 kg fehérhúsú filézett hal
10 dkg vaj
2 evőkanál reszelt vöröshagyma
4 közepes nagyságú sárgarépa
2 dl fehérbor
4 dl tejföl
3 tojás sárgája
25dkg reszelt sajt


Elkészítés:
10 dkg vajon tűzálló tálban üvegesre pároljuk a hagymát, elterítve ráreszeljük a sárgarépát, a répára ráfektetjük az előzőleg besózott haldarabokat.

A halakra ráöntjük a bort, borsónyi vajdarabokat tesszük az egész tetejére. Lefedjük a tálat, és 20 percre sütőbe tesszük. Félidőben megforgatjuk a haldarabokat.

Levesszük a fedőt. A tejfölt simára keverjük a tojás sárgájával, és ráöntjük a halakra, majd sajtot szórunk a tetejére.

A nyitott tálat addig tesszük vissza a sütőbe, amíg aranysárga nem lesz a sajt. Krumplipürével tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tejszínes tészta » Rakott gomba kiflivel » Spenótos rakott csirkemell » Rakott krumpli Ági módra
» Francia rakott krumpli » Rakott tészta egyszerűen » Ananászos rakott csirke » Rakott falatok tejföllel
» Csülkös rakott makaróni » Rakott kelbimbó » Rakott hús » Rakott tarhonya
» Juhtúrós rakott burgonya » Sonkás rakott kukorica » Inyenc rakott tészta » Rakott csirkemell3


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.