Tutireceptek.hu fejléc

Rakott puliszka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg kukoricadara
50 dkg juhturo (mi a nem tul eroset szeretjuk)
30 dkg fustolt szalonna
1 nagy szal hazi kolbasz
1 nagy pohar tejfol

Elkészítés:
A kukoricadarat megfozzuk, nem tul kemenyre.
A szalonnat kisutjuk, kolbaszt felkarikazzuk.
Tuzallo talban egy reteg puliszka, szalonnaporc, kolbasz, juhturo, jo sok tejfol.
Legalabb 2 reteg legyen mindenbol.
Elomelegitett sutoben kb. 30 percig kozepes langon "rotyogtatjuk".

Tanácsok:
Elotte javaslok egy salata levest pupos rantottaval.

Ha igazan finom puliszkat akarsz kesziteni, akkor a krupli fozes utan a leszurt levet tedd el hutobe, s ezt hasznald majd barmilyen kukoricadaras etelhez!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott karfiol diétásan » Sonkás rakott tészta » Ananászos rakott csirke » Olasz rakott csirke
» Tejberizses almás rakottas » Rakott zöldség másként » Rakott tök, vagy cukkini » Bacon-ös rakott csirkemell
» Csokis rakott babapiskóta » Tanyasi rakott csirke » Édes puliszka sütemény » Zellerrakottas sonkával
» Tepsis rakott csülök » Rakott burgonya gyorsabban » Rakott burgonya püré » Különleges rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.