Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott puliszka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg kukoricadara
50 dkg juhturo (mi a nem tul eroset szeretjuk)
30 dkg fustolt szalonna
1 nagy szal hazi kolbasz
1 nagy pohar tejfol

Elkészítés:
A kukoricadarat megfozzuk, nem tul kemenyre.
A szalonnat kisutjuk, kolbaszt felkarikazzuk.
Tuzallo talban egy reteg puliszka, szalonnaporc, kolbasz, juhturo, jo sok tejfol.
Legalabb 2 reteg legyen mindenbol.
Elomelegitett sutoben kb. 30 percig kozepes langon "rotyogtatjuk".

Tanácsok:
Elotte javaslok egy salata levest pupos rantottaval.

Ha igazan finom puliszkat akarsz kesziteni, akkor a krupli fozes utan a leszurt levet tedd el hutobe, s ezt hasznald majd barmilyen kukoricadaras etelhez!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós rakott burgonya » Rakott gombóc » Rakott zöldség olasz módra » Magyaros rakott csirke
» Cukkinis rakottas » Rakott tészta2 » Fűszeres rakott gomba » Mediterrán rakott zöldség
» Rakott fasírt » Falusi rakott káposzta » Tojással rakott párizsi » Padlizsános rakott csirke
» Rakott túrós galuska » Zöldbabos rakott krumpli » Túrós rakottas » Tejszínes rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.