Tutireceptek.hu fejléc

Tanyasi rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 4-5 csirkecomb (vagy bármilyen más része)
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- 2-3 fej vöröshagyma
- szeletelt bacon
- vegeta, só, olaj

Elkészítés:
Kiolajozzuk a tepsit, 2 réteg krumplit karikázunk rá, sózzuk.
Rápakoljuk a fűszerezett, bevagdalt csirkecombokat. Rászórjuk (és a kimaradt résekbe tömködjük) a felkarikázott répát, hagymát, a tetejét beborítjuk sűrűn krumpliszeletekkel, fűszerezzünk, a tetejére sok bacon-szeletet borítunk.
30 percig fólia alatt pároljuk, majd szép aranybarnára sütjük.
Savanyúnak legjobb a csemege vagy koviubi mellé.

Ajánlatos teflonedényben sütni, mert a krumlpi szeret lesülni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: megryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros-tejszínes csirke » Hagymás-dinnyés csirke » Viséi csirke (belga) » Rakott Karfiol Sonkával
» Dán rakott csirke » Tojásos rakottkarfiol » Gombás csirke másképpen » Narancsszószos csirkemell
» Rakott csusza » Töltött csirke olaszosan » Gombás-sonkás csirkemell » Epres csirkemell rolád
» Brokkolileves csirkemájjal » Rakott krumpli saját módra » Csirkemájkrém házilag » Telkibányai csirkenyársak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.