Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tanyasi rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 4-5 csirkecomb (vagy bármilyen más része)
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- 2-3 fej vöröshagyma
- szeletelt bacon
- vegeta, só, olaj

Elkészítés:
Kiolajozzuk a tepsit, 2 réteg krumplit karikázunk rá, sózzuk.
Rápakoljuk a fűszerezett, bevagdalt csirkecombokat. Rászórjuk (és a kimaradt résekbe tömködjük) a felkarikázott répát, hagymát, a tetejét beborítjuk sűrűn krumpliszeletekkel, fűszerezzünk, a tetejére sok bacon-szeletet borítunk.
30 percig fólia alatt pároljuk, majd szép aranybarnára sütjük.
Savanyúnak legjobb a csemege vagy koviubi mellé.

Ajánlatos teflonedényben sütni, mert a krumlpi szeret lesülni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: megryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkás mustáros csirke » Göngyölt csirkecsoda » Provence-i rakottas » Mozarellás csirkemell
» Zsemlés rakott túró » Rakott palacsinta » Rizssaláta csirkehússal » Csirkehússaláta metélttel
» Tepsis sajtos csirkemell » Szilvás csirkemelltekercs » Sörös csirkecomb » Pikáns csirkemáj
» Túrós rakott krumpli » Gyümölcsös csirkemell » Ananászos rakott csirke » Csirkemell töltve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.