Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott savanyúkáposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg savanyúkáposzta
1/2 kg darált hús (bármilyen)
1/2 kg csiperkegomba
2 fej hagyma
1 tasak főttrizs
15 dkg sajt
margarin
tejföl

bors

Elkészítés:
A szálas savanyúkáposztát feltesszük főni, amikor kész, lecsöpögtetjük, apróra vágjuk. A gombát közben megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
A darált húst és a gombát külön-külön apróra vágott vöröshagymán megpároljuk.
Egy tűzálló edényben először a káposztából rakunk egy sort, erre jön a főttrizs fele, rá a megpárolt darált hús, tejföl. Megint rizs, rá a gombás hagyma, tejföl, és végül a maradék káposzta. Tetejére margarint kenünk, és rászórjuk a reszelt sajtot. Forró sütőbe tesszük, közepes lángon csak addig sütjük, amíg a tetején a sajt szépen aranybarnára sül.

Tanácsok:
Nagyon finom!


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög rakott burgonya » Ananászos rakott karaj » Rakott gomba. » Mustáros rakott csirkemell
» Sajtos rakott karfiol 2 » Rakott csirkemell gazdagon » Pudingos rakottas » Cukkinis csirkerakottas
» Rakott Karfiol Sonkával » Túróval rakott puliszka » Rakott alma » Karalábés rakott hús
» Tavaszi rakottas » Tejberizses almás rakottas » Túrós rakottkrumpli » Gombás-májas rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.