Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rangooni sajtos rizs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 egész csirkemell
3 dkg vaj
1 vöröshagyma
10 dkg főtt kukorica
15 dkg rizs
fél liter szárnyashúsleves
1 doboz mandarinbefőtt
1 mokkáskanál curry
1 ananászkonzerv
5 cl Maraschino likőr
1 csomó petrezselyemzöld
5 g cayenne-i bors vagy rózsapaprika
csipetnyi finomított só
20 dkg gouda vagy edami sajt

Elkészítés:
A csirkemellek bőrét húzd le, a húst csontozd ki, és 2 centis kockákra vágd. Serpenyőben hevítsd fel a vajat, add hozzá a curryport, és azonnal tedd rá a húsdarabokat. Egy lábosban tedd fel a rizst főni a húslevesben, és tedd bele az egészben hagyott hagymát. A főtt kukoricát és a kockákra vágott sajtot add hozzá a húshoz, sózd meg, fűszerezd a cayenne-i borssal, ízesítsd a likőrrel, és forrald össze. A főtt rizzsel tálald, szórd meg finomra vágott petrezselyemzölddel, és tegyél mellé ananász- és mandarindarabokat.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos pogácsa, kifli » Extra sajtos csirkemell » Kukoricás-sajtos muffin » Tejszínes sajtos hús
» Sajtos snidlinges kenyér » Sajtos lapocska » Sajtos tojástekekercs » Ínyenc sajtos csirke
» Sajtos-barackos csirkemell » Sajtos csirke » Erős Pistás sajtos rúd » Sajtos sonkás fasírt
» Sajtos rakottas » Túrós sajtos pogácsa » Sajtos-sonkás hústekercs » Sajtos-tejfölös karaj


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.