Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizses rakott spárga recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg spárga
10 dkg rizs
30 dkg darált hús
1 fej vöröshagyma
1 db tojás

bors
ételízesítő
5 dkg vaj
fűszerpaprika
2 dl tejföl
étolaj

Elkészítés:
A spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük.
A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, és hozzáadjuk a főtt rizst.
A spárgát óvatosan összekeverjük a húsos rizzsel, hozzáadjuk a tejfölt, ismét összekeverjük, és olajjal kikent jénaiba öntjük. A tetejére ráreszeljük a sajtot, megszórjuk fűszerpaprikával, és aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott brokkoli másként » Gombával rakott karalábé » Bihari rakott káposzta. » Rakott zöldség olasz módra
» Zöldséges Rizseshús » Rakott sertés hús » Mákos rakott kifli » Csokis rakott babapiskóta
» Rakott Karfiol Sonkával » Almás rakott csirkemell » Túróval rakott kifli » Mexikói rizses hús
» Rakott sült » Spárgakérmleves » Rakott krumpli kukoricával » Rakott brokkoli és karfiol


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.