| Rizses rakott spárga receptZöldséges ételek Hozzávalók: 50 dkg spárga 10 dkg rizs 30 dkg darált hús 1 fej vöröshagyma 1 db tojás só bors ételízesítő 5 dkg vaj fűszerpaprika 2 dl tejföl étolaj Elkészítés: A spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük. A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, és hozzáadjuk a főtt rizst. A spárgát óvatosan összekeverjük a húsos rizzsel, hozzáadjuk a tejfölt, ismét összekeverjük, és olajjal kikent jénaiba öntjük. A tetejére ráreszeljük a sajtot, megszórjuk fűszerpaprikával, és aranysárgára sütjük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |