Tutireceptek.hu fejléc

Rongyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 tojás
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
2 kiskanál köménymag


Elkészítés:
Az olajba beleszórjuk a köménymagot és addig pirítjuk, míg pattogni kezd.
Ekkor hozzáadjuk a lisztet és barna rántást készítünk.
Ezután felengedjük 1,5 liter vízzel, sózzuk, és 10 percig főzzük.
Aki nem szereti a levesben a köménymagot az ekkor szűrje le.
Végül belecsurgatjuk a megsózott, felvert tojásokat és még 1-2 percig főzzük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú-édes leves » Gyömbéres sárgadinnyeleves » Hideg-meggyleves » Brokkoli krémleves Ágitól
» Raguleves csiperkegombával » Csirkeleves gourmand módra » Főzés nélküli gyümölcsleves » Téli sali
» Vaníliás birsalma leves » Tokaji borleves » Görög húsgombócok » Őszibarack krém leves
» Károlyi saláta » Kolbászleves » Csirkés-zöldséges gombaleves » Pirított tészta pulykamellel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.