Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos puffancsom recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1/2 l tej
16 dkg rama margarin
32 dkg liszt
24 dkg trapp.sajt
6 db tojás
Liszt és zsír a tepsihez

Elkészítés:
A tejet felforraljuk, jól megsózzuk. Bele a liszt és a margarin, főzzük, amíg el nem. Válik az edény falától, azonnal beleütjük (levesszük a tűzről) a tojásokat és berakjuk a fagyasztóba és jéghidegre hűtjük.
A sajtot belereszeljük, majd vajas kézzel gombóckákat formálunk és megsütjük.
Nagyon finom és egyszerű!

Tanácsok:
A 30 perc a sütési idő kb. A fagyasztás(hűtés) idejét nem számoltam bele ~ 1óra
Ha füstölt sajtot választunk, lehet variálni az ízeket.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos rakott csirke » Sajtos zöldséges falatok » Ropogós sajtos tallér » Sajtos rakott burgonya
» Omlós sajtos » Sajtos hajdinagombóc » Tepsis sajtos csirkemell » Füstöltsajtos csirkemell
» Sajtos búzagaluska leves » Dupla sajtos muffin » Gombás- sajtos csirkemell » Edina sajtos pogácsája
» Sajtos húscipó » Tejszines sajtoscsirkemell » Sonkás-sajtos croissant » Sajtos pulykamell rízzsel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.