Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes kotlett recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
só, őrölt bors
1 ek. olaj
2 dkg vaj
Mártás:
20 dkg ementáli vagy gouda sajt
1 csemegeuborka
2 dl zöldség- vagy húsleves (1 leveskockából)
1,5 dl tejszín

Elkészítés:
A megmosott száraz husi, mindkét oldalán sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben, vajon a husik mindkét oldalát megsütjük.Kivesszük, és a sütőben 50 fokon melegen tartjuk. A levest a tejszínt a pecsenyelébe öntjük, a sajtot belerakjuk, és kevergetve kis lángon megolvasztjuk, majd az uborkakockákat hozzáadjuk. A husikat tányérokra porciózva, mártással leöntjük. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Körtés kotlett » Sajtos kotlett » Kijevi kotlett » Sajttal sütött kotlett
» Koldus kotlett » Mustban párolt karaj. » Fokhagymás nyúlcomb » Fűszeres májpástétom
» Bacon-ös rakott csirkemell » Rakott pulykamell » Isteni sültcsirkemellfilé » Bazsalikomos bundáshús
» Egyben sült mustáros karaj » Disznósajt (bendő nélkül) » Kapros juhtúrós csirkemell » Csirkecsoda I.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.