Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes kotlett recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
só, őrölt bors
1 ek. olaj
2 dkg vaj
Mártás:
20 dkg ementáli vagy gouda sajt
1 csemegeuborka
2 dl zöldség- vagy húsleves (1 leveskockából)
1,5 dl tejszín

Elkészítés:
A megmosott száraz husi, mindkét oldalán sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőben, vajon a husik mindkét oldalát megsütjük.Kivesszük, és a sütőben 50 fokon melegen tartjuk. A levest a tejszínt a pecsenyelébe öntjük, a sajtot belerakjuk, és kevergetve kis lángon megolvasztjuk, majd az uborkakockákat hozzáadjuk. A husikat tányérokra porciózva, mártással leöntjük. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kotlett » Sajttal sütött kotlett » Körtés kotlett » Kijevi kotlett
» Koldus kotlett » Disznósajt (bendő nélkül) » Nyúl köménymagosan » Sült csirke zöldségekkel
» Póréhagymás csirkemell » Mazsolás-citromos csirke » Csirkemell á la Stik » Fokhagymás csirkemáj sütve
» Cukkini töltött » Fokhagymás sertésszelet » Bundázott csirkefalatok » Rizses-gombás sült csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.