Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack szörp (rostos ital) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l tiszta gyümölcs,
1,5 l víz,
20 dkg cukor,
csipetnyi szalicil,
8 szem citrompótló

Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöt összeturmixoljuk a cukorral, hozzáöntjük a vízet, beletesszük a citrompótlót, a szalicilt, és addig forraljuk, amíg a habja elforr.
Hidegen üvegekbe töltjük.

Tanácsok:
Más gyümölcsből is jó!


A receptet beküldte: bnedora

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Banános sárgabarack dzsem » Sárgabarackos, habos süti » Mentaszörp » Édenkert bodzaszörp
» Mákos sárgabaracktorta » Sárgabarack ivólé » Bodza szörpi » Bodzaszörp 2.
» Tartós bodzavirág szörp » Sárgabarackos sertéskaraj » Bodzaszörp (főzött) » Citromfű szörp
» Bodza szörp » Bodza Szörpike » Sárgabarack lepény » Bodza szörp 1.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.