Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1kg sárgabarack
2 dl tej
2 dl fehérbor
1 tojássárgája
1 evőkanál liszt

cukor
1/2 citrom
darabka vanília

Elkészítés:
A hámozott,kimagozott sárgabarackot 1.5 liter vízben megfőzzük.(Kis darab citromhéjat és a vaníliát is belefőzzük)Összeturmixoljuk a citrom levével és a többi hozzávalóval.Felforraljuk majd lehűtjük,néhány órára hűtőbe tesszük.Jó hidegen fogysztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgabarackleves » Zöldbableves csipetkével » Gombakrémleves » Kukoricamálé cimbi módra
» Húsvéti kolbászos leves » Savanyú krumplileves » Expressz gombakrém leves » Zöldségleves
» Arab leves » Erdélyi gulyásleves » Újhagymaleves » Kapros céklakrémleves
» Mandulás tejleves » Nyári sárgadinnye leves » Kínai gombás csirkeleves » Sóskaleves, tojással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.