Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1kg sárgabarack
2 dl tej
2 dl fehérbor
1 tojássárgája
1 evőkanál liszt

cukor
1/2 citrom
darabka vanília

Elkészítés:
A hámozott,kimagozott sárgabarackot 1.5 liter vízben megfőzzük.(Kis darab citromhéjat és a vaníliát is belefőzzük)Összeturmixoljuk a citrom levével és a többi hozzávalóval.Felforraljuk majd lehűtjük,néhány órára hűtőbe tesszük.Jó hidegen fogysztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgabarackleves » Almaleves habgaluskával » Cékla krémleves » Szalonnás sárgaborsóleves
» Legfinomabb csirkemell » Az Élet levese » Táska, vagy batyú, leves » Gombás karaj
» Velős holdacskák » Málnás-joghurtos desszert » Paprikás kolbászgulyás » Csokis süti 4
» Jeges citromleves » Ribizlileves » Bazsalikomos citromleves » Zöldborsóleves galuskával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.