Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1kg sárgabarack
2 dl tej
2 dl fehérbor
1 tojássárgája
1 evőkanál liszt

cukor
1/2 citrom
darabka vanília

Elkészítés:
A hámozott,kimagozott sárgabarackot 1.5 liter vízben megfőzzük.(Kis darab citromhéjat és a vaníliát is belefőzzük)Összeturmixoljuk a citrom levével és a többi hozzávalóval.Felforraljuk majd lehűtjük,néhány órára hűtőbe tesszük.Jó hidegen fogysztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgabarackleves » Lestyános húsgombóc » Csülkösbab-1 » Alma-krémleves
» Kínai dióleves » Gombaleves egyszerűen » Burgonyakrémleves » Májgaluskaleves gyorsan
» Görögdinnye leves » Újhagymaleves » Zöldborsós gombaleves » Gyömbéres vegyes saláta
» Krémleves karfiolból » Kelleves húsgombóccal » Tejfölös zöldségleves » Cukkinileves fogyizóknak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.