Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack leves recept recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 nagyobb őszibarack
1 dl tejszin
1/2 evőkanál vaniliás puding
csipet őrölt szegfűszeg
1 kisebb db fahéj
1-2 csik citromhéja
2-3 evőkanál cukor
csipet só

Elkészítés:
Az őszibarackokat megpucoljuk, bőrét leszedjük. Annyi vizbe tegyük fel főni hogy a barackokat jól ellepje.
Rakjuk bele, fahéjat, citromhéjat, szegfőszeget, sót, cukrot, forrás után kb 5 percig főzzük.
Közben egy külön tálban, keverjük el a habtejszint a van. pudingal.

A gyümölcslevest félre húzzuk és botturmixal jól elpépesítjük. Utánna beleöntjük a tejszint, újraforraljuk, és jól lehűtve tálaljuk!


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás krumplileves » Gezemiceleves » Cseresznyekrémleves » Cukkini bél krémleves
» Marhahúsleves májgombóccal » Karácsonyi narancsleves » Zöldségleves másképp » Vegyes püré leves gazdagon
» Kukorica leves » Hagymás-őszibarackos karaj » Tárkonyos ragu leves » Húsgombócleves
» Tom csirkelevese » Kedvenc zöldséglevesem » Őszibarackos túródesszert » Tejszínes zöldborsóleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.