| Őszibarack leves recept receptLevesek Hozzávalók: 5 nagyobb őszibarack 1 dl tejszin 1/2 evőkanál vaniliás puding csipet őrölt szegfűszeg 1 kisebb db fahéj 1-2 csik citromhéja 2-3 evőkanál cukor csipet só Elkészítés: Az őszibarackokat megpucoljuk, bőrét leszedjük. Annyi vizbe tegyük fel főni hogy a barackokat jól ellepje. Rakjuk bele, fahéjat, citromhéjat, szegfőszeget, sót, cukrot, forrás után kb 5 percig főzzük. Közben egy külön tálban, keverjük el a habtejszint a van. pudingal. A gyümölcslevest félre húzzuk és botturmixal jól elpépesítjük. Utánna beleöntjük a tejszint, újraforraljuk, és jól lehűtve tálaljuk! A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |