Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgadinnye krémleves I. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 nagyobb sárgadinnye
3-4 dl vegyes rostos gyümölcslé
5 dl sárgabarack joghurt
1 kis doboz málna
a díszítéshez: tejszínhab

Elkészítés:
1.) A dinnyéket félbevágjuk, kör alakú vájóval gömböket vájunk ki a húsából úgy, hogy végül csak a dinnye héja maradjon. A dinnyebelet egy külön edénybe tesszük. Ügyesebbek eleve cakkosra vághatják a dinnye peremét, úgy még szebb lesz.
2.) A dinnyebelekhez adjuk a gyümölcslevet, a joghurtot, és a málnát, majd botturmix segítségével krémesre keverjük az egészet.
3.) A levest hűtőbe tesszük tálalásig, majd a dinnyehéjakba merjük, tejszínhabbal, eperrel, citromfű levelekkel díszítjük.
A receptet Mirza (Morzsálós) küldte.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelbimbó krémleves » Sárgarépa krémleves » Kler brokkolikrémlevese » Újhagymakrémleves
» Halkrémleves (4 főre) » Petrezselyem krémleves » Vargányás hagymakrémleves » Hideg cukkini krémleves
» Tejszínes eperkrémleves » Áfonyás krémleves » Kínaikel krémleves » Burgonya krémleves
» Kapros céklakrémleves » Halkrémleves garnélával » Ananászkrémleves » Sárgabarack krémleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.