Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémleves almából recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4-5 nagyobb alma
10-12 szem szegfűszeg
1 darabka fahéj
2 csipet só
méz
1,5 evőkanál teljes kiőrlésű tönkölyliszt
2 dl tejföl

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Lábosban vízzel felöntjük, összefőzzük a fűszerekkel, meg sózzuk, mézzel ízesítjük. Az almák negyedét félretesszük, a többit botmixerrel pépesítjük. A tejfölt a liszttel kikeverjük, majd a levesbe tesszük.
Hagyjuk hűlni, s amikor enyhén langyos, a félretett almaszeletekkel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökkrémleves » Spanyol mandulakrémleves » Burgonyakrémleves (4 főre) » Szeder krémleves
» Az én brokkoli krémlevesem » Fokhagymakrémleves másként » Almakrémleves » Tejszínes spárgakrémleves
» Hideg tokaji borkrémleves » Sajtkrémleves » Csicsóka krémleves » Burgonyakrémleves
» Hűsítő dinnyekrémleves » Tökbél krémleves » Póréhagymakrémleves » Kukoricakrémleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.