Tutireceptek.hu fejléc

Málnakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg málna
2 dl tej
2 dl habtejszín
3 ek cukor
1 tasak vaníliás cukor
1 tasak főzés nélkül készítendő vaníliás pudingpor
díszítéshez: citromfűlevél és pár szem málna

Elkészítés:
A megmosott málnát összeturmixoljuk a tejjel, a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. Pár szemet elveszünk a málnából turmixolás előtt a díszítéshez. A krémlevesünket érdemes átszűrnünk, hogy a málnamagoktól megszabaduljunk!! Legalább 2 órára behűtjük.
Díszíthetjük mandulaforgáccsal és pár szem málnával, vagy esetleg tejszínhabbal.....


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros málnakrémleves » Málnakrémleves hidegen » Tejszínes málnakrémleves » Gyümölcsös tejturmix
» Téli sali » Vargányás hagymakrémleves » Orosz húsleves » Könnyű kukorica leves
» Hirtelen leves » Sajtos karfiolleves » Cukkini leves » Becsináltleves
» Csontleves daragaluskával » Pizza szósz eltevése » Gulyásleves Mariann módra » Zöldséges kolbászleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.