Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
20 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
1 késhegynyi őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál liszt

3 evőkanál tejföl

Elkészítés:
A káposztát felvagdaljuk és a szeletekre vágott kolbásszal 1,5 liter vízben só, őrölt bors hozzáadásával megfőzzük.
A szalonnát kis kockákra vágva zsemleszínűre sütjük, a hagymát felkockázva hozzáadjuk, - megdinszteljük, megszórjuk a liszttel, végül a pirospaprikával és berántjuk vele a levest. A tűzről levéve elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú káposzta krémleves » Petrezselymes krémleves » Tejszínes spárgaleves » Körtekrémleves
» Tormaleves » Káposztás tekercs » Aszalt szilva leves » Sajtleves hideg napokra...
» Gombaleves egyszerűen » Savanyú májleves » Finn füstölt halleves » Diétás saláta leves
» Erőleves percek alatt » Csípős savanyú spagetti » Tárkonyos krumpli leves 2 » Töltött káposzta -nálunk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.