Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposzta leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
20 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
1 késhegynyi őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál liszt

3 evőkanál tejföl

Elkészítés:
A káposztát felvagdaljuk és a szeletekre vágott kolbásszal 1,5 liter vízben só, őrölt bors hozzáadásával megfőzzük.
A szalonnát kis kockákra vágva zsemleszínűre sütjük, a hagymát felkockázva hozzáadjuk, - megdinszteljük, megszórjuk a liszttel, végül a pirospaprikával és berántjuk vele a levest. A tűzről levéve elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymaleves tejszínnel » Turmix levesek » Az én brokkoli krémlevesem » Őszibarack krémleves
» Egyszerű gyümölcsleves » Virslis lencseleves » Édes-savanyú sertéscsíkok » Mexikói tortilla leves
» Székely csalánleves » Banánkrém leves » Ircsi diétás levese » Káposztaleves csülökkel
» Kolbászos lencseleves » Kertifőzelék leves » Sárgaborsó krémleves » Tokaji borleves mazsolával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.