Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadász káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg fejes káposzta
12 dkg kenyérszalonna
25 dkg száraz füstölt kolbász
3 dl tejföl

pirospaprika

Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk, vagy szép vékonyra leszeljük. Besózzuk. Állni hagyjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, és kiolvasztjuk. Rárakjuk a kicsavart káposztát, (én a krumplinyomón szoktam kipréselni a levét)és együtt megpároljuk. Mielőtt teljesen puha, hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és befejezzük a párolást, a végén a tejfölbe belekeverjük a pirospaprikát, leöntjük vele a káposztát, összekeverjük és épp csak egyet forralunk rajta.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű étel. Nem fogyókúrás!


A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojással töltött káposzta » Rántott káposztaszeletek » Erdélyi rakott káposzta » Gombás töltött káposzta
» Párolt káposzta » Májgombócok káposztaágyon » Káposztasaláta » Káposztás krumplifasírt
» Savanyúkáposztás hús » Vöröskáposzta saláta » Káposztás-virslis kifli » Mexikói rakott káposzta
» Köcsögös káposzta » Brassói káposzta » Káposztás kiflik » Serpenyős káposzta 2.


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.