Tutireceptek.hu fejléc

Falusi paszulyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg tarka paszuly,
50 dkg füstölt disznóhús,
1 fej saláta vagy madársaláta,
5 dkg zsír,
5 dkg liszt,
1 dl tejföl,
só,
kapor,
pirospaprika

Elkészítés:
Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.
Közben a madársalátát vagy fejessalátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt zöldkaporral együtt a levesbe tesszük.
Pirospaprikás gyenge rántást készítünk, savanyú tejföllel ízesítjük. A levesbe keverve egyszer meglobbantjuk és tálaljuk.

Tanácsok:
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


A receptet beküldte: 1vargaildyko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős falusi kocsonya » Falusi pecsenye » Falusi mákos » Falusi csirke birsalmával
» Falusi borda » Falusi fehér kenyér » Falusi egresleves » Falusi rakott káposzta
» Falusi csöröge » Falusi töltött zsemle » Csókakői kolbászleves » Csirkés padlizsánleves
» Angol hagymaleves » Cukkinileves fogyizóknak » Spanyol nyári leves » Fokhagymás sajtleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.