Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposzta leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Fél kg savanyú káposzta
40 dkg füstölt kolbász
4 dkg zsír
4 dkg liszt
8 dkg vöröshagyma
2 dl tejföl
pirospaprika

Elkészítés:
Káposztát kimossuk,puhára fözzük 1,5 liter vízben.Barna rántást készítünk,ebbe tesszük a kis kockára vágott hagymát,paprikát,majd felengedjük a levessel,és felforraljuk.A kolbászt karikákra vágva megfözzük benne.Tálaláskor tejföllel tálaljuk.

Tanácsok:
Füstölt hússal finomabb!Kolbász helyettesíthetö vele.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Jeannie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémleves sütőtökből » Lakodalmas leves » Francia sajtleves » Füstölthús leves
» Vajbabos húsleves » Petrezselyemleves » Mézes eperkrém leves » Almaleves mazsolával
» Amarant krémleves » Kapros-túrós cukkinileves » Libaleves » Zöldbableves betyárosan
» Indiai csirkeleves » Sóskaleves malachússal » Sárgarépakrém leves » Tejszínes eperleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.