Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sóskaleves malachússal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-1.5 kg bőrös malac,
30-40 dkg sóskapüré (jó a fagyasztottis)
,só,
ételízesítő,
0.5 l. tejföl.

Elkészítés:
Az újnyi csíkokra ( kb.2 cm) vágott húst (oldalas,comb) kb 3 l. vízben felteszem főni.Sóval, vegetával ízesitem.
Ha hús már félpuha, beleöntöm a sóskapürét.Ha kell, sózom és citromlével, vagy citromsavval savanyitom. Akkor az igazi, ha kellemesen savanykás íze van. Ha a hús teljesen megfőtt, a tejfölben elkeverek egy evőkanálnyi
lisztet és ezzel behabarom a levest. Ha átforrt, fogyasztható.

Tanácsok:
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aramis39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés sóskaleves » Sóskaleves » Csülkös sóskaleves » Lencsesaláta malachússal
» Nyers sóskaleves » Sóskaleves főtt tojással » Tojásos sóskaleves » Sóskaleves, tojással
» Gombagulyás » Sajtkrémleves » Bableves cipóban » Húsgombócleves
» Szegedi csirkegulyás » Eperleves » Tejszínes-tárkony leves » Áfonyás krémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.