Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Amarant krémleves recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
- 100g pattogatott amarant
- 1 l tiszta víz
- 1 kocka Gemüsebrühe / salzarm
- 1 db közepes lilahagyma / póréhagyma
- 2 dl növényi tejszín
- 1 csipet borsfű
- olívaolaj
- Shoyu

Elkészítés:
- Az 1l vízbe – melegítés közben - feloldjuk a zöldségkockát és beleszórjuk az amarantot.
- Forrástól kezdve, körülbelül 10 percig kíméletesen főzzük.
- Közben apróra vágjuk a hagymát és egy kevés olajon megpároljuk.
- Ha az amarant elkészült beletesszük a párolt hagymát, borsfűvet és a tejszínt.
- Kicsit hűlni hagyjuk, turmixoljuk.
- Tetszés szerint ízesítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zellerkrémleves » Kelkáposztakrémleves light » Hideg szilvakrémleves » Eper-krémleves
» Sütőtök krémleves II. » Csicsóka krémleves » Aszaltszilva-krémleves » Tejszínes eperkrémleves
» Kerekrépa krémleves » Diétás zellerkrémleves » Fokhagyma-krémleves » Medvehagyma krémleves
» Rizses krémleves » Halkrémleves garnélával » Padlizsánkrémleves májjal » Kapros céklakrémleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.