Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselyemleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
diónyi vaj
1 púpos evőkanál liszt
1 nagy csokor petrezselyemzöld
2 húsleveskocka
1 dl tejföl
1 tojássárgája.

Elkészítés:
A vajból és a lisztből világos rántást készitünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat, és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Tanácsok:
Fogadjátok meg az utolsó mondatomat.


A receptet beküldte: nunika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors petrezselyemleves » Erdei gyümölcsleves » Boros körteleves » Erdélyi leves
» Tárkonyos pacal -leves » Vegyes leves » Rétegezett karfiolleves » Az Én meggylevesem
» Tokaji borleves » Burgonyaleves korianderrel » Tejszínes metélt » Tejszínes gombócleves
» Sóskaleves » Bugaci húsgombóc leves » Tejszínes lencsekrémleves » Francia hagymaleves 3.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.