Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselyemleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
diónyi vaj
1 púpos evőkanál liszt
1 nagy csokor petrezselyemzöld
2 húsleveskocka
1 dl tejföl
1 tojássárgája.

Elkészítés:
A vajból és a lisztből világos rántást készitünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat, és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Tanácsok:
Fogadjátok meg az utolsó mondatomat.


A receptet beküldte: nunika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors petrezselyemleves » Örökzöld palócleves » Tojásleves 2 » Csurgatott tojásleves
» Gezemiceleves » Szőlős ponty » Halgombócleves » Gulyásleves Mariann módra
» Az Élet levese » Fokhagymakrém leves » Allgaui sajtleves » Starnbergi sajtleves
» Lebencsleves Ági módra » Bolognai leves » Tejszínes raguleves » Gombaleves cérnametélttel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.