Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselyemleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
diónyi vaj
1 púpos evőkanál liszt
1 nagy csokor petrezselyemzöld
2 húsleveskocka
1 dl tejföl
1 tojássárgája.

Elkészítés:
A vajból és a lisztből világos rántást készitünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat, és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Tanácsok:
Fogadjátok meg az utolsó mondatomat.


A receptet beküldte: nunika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors petrezselyemleves » Erdélyi baglyos leves » Palacsinta (diabetikus) » Káposztás bableves
» Sütőtök krémleves II. » Erdei gombaleves » Falusi egresleves » Strassbourgi zöldségleves
» Egyszerű uborkaleves » Hűsítő zöld leves olivával » Sajtgaluska » Bakonyi pulykaleves
» Gazdag leves darált hússal » Májgombóc-saját recept » Kapros juhtúróleves » Fokhagymás gombaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.