Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás gombóc recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg burgonya
3 ek liszt
2 tojás
10 dkg főtt sonka
tört bors

zsír a kisütéshez

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, összetörjük, elkeverjük a liszttel, két tojássárgájával, 10 dkg darált főtt sonkával, törött borssal, sóval, és végül a tojásfehérjékből vert habbal. A masszából gombócokat formálunk, kissé ellapítjuk és forró zsírban kisütjük őket.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsemlegombóc 1. » Sonkás krumpli » Szalvétagombóc » Bableves burgonyagombóccal
» Sült gombóc (Ördögpirula ) » Májgombóc Erzsi módra » Burgonyagombóc leves 2. » Sonkás csirkemellfilé
» Mézes gombócok » Andi túró gombóca » Sonkás szendvics 3. » Sonkás falatok
» Sonkás tojáslepény 1. » Sonkás cukkini » Sonkás töltött tojás » Húsleves húsgombóccal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.