Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sörben sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
5 dkg füstölt szalonna
egy nagyobb póréhagyma fele
2 dl sör
mustár
só, bor

Elkészítés:
A csirkecombokat megmostam, lehúztam róluk a bőrt, és szárazra töröltem. Megsóztam, borsoztam, és vékonyan bekentem mindenhol mustárral.
Egy serpenyőben zsírjára sütöttem az apróra vágott szalonnát. A kisült pörcöt kiszedtem, és félretettem.
A zsírban hirtelen megpirítottam a hús mindkét felét. (Vigyázzunk, mert a mustár hamar megég!)
Rászórtam a húsra a felszeletelt póréhagymát, és felöntöttem a sörrel. Lejjebb vettem a lángot, és fedő alatt pároltam a combokat, amíg megpuhultak. (Érdemes többször ránézni a húsra, mert a sörben sokkal hamarabb megpuhul, mint vízben.)
Amikor a hús megpuhult, levettem a fedőt, feljebb vettem a lángot, és zsírjára sütöttem.
Tálalásnál ráhalmoztam a póréhagymát, és a sült szalonnadarabokat.

Tanácsok:
Bármilyen körettel finom!:)


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rácos csirkecomb » Csirkecomb pékné módra » Csirkecomb egyszemélyes » Sörben sült csülök I.
» Sőrben sültgomboc 2 » Sörben sült csirkecomb 2 » Inyenc csirkecomb » Sörben sült gombócok
» Banános csirkecombok » Marhakaraj sörben sütve » Csirkecomb citrommártásban » Boros csirkecombok
» Tejben sült csirkecomb » Sörben sült oldalas » Almás csirkecombok » Fokhagymás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.