Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 l paradicsom ivólé
1 kis fej vöröshagyma
1 kis zöldpaprika
1 közepes nagyságú uborka
1 evõkanál olaj
1 evõkanál almaecet
1 citrom leve

törött feketebors

Elkészítés:
A paradicsomlevet összekeverjük az olajjal, az almaecettel, a citrom levével, sóval és csipetnyi törött borssal.

Néhány órára hûtõbe tesszük, közvetlenül a tálalás elõtt hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát a kis kockákra vágott zöldpaprikát valamint az ugyancsak kis kockákra vágott, lehámozott nyers uborkát.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű májgaluska leves » Savanyú sertésragu leves » Galyasági bableves » Májas csirkeleves
» Krémes sárgadinnyeleves » Fejtettbab leves » Görögdinnye leves » Tojásleves
» Tojásos káposztaleves » Zabkorpás zöldbableves » Currys szárnyasleves » Csokis kukorica leves
» Kolbászos lencseleves » Bakonyi betyárleves » Tejszínes-tárkony leves » Egzotikus lencseleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.