Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 l paradicsom ivólé
1 kis fej vöröshagyma
1 kis zöldpaprika
1 közepes nagyságú uborka
1 evõkanál olaj
1 evõkanál almaecet
1 citrom leve

törött feketebors

Elkészítés:
A paradicsomlevet összekeverjük az olajjal, az almaecettel, a citrom levével, sóval és csipetnyi törött borssal.

Néhány órára hûtõbe tesszük, közvetlenül a tálalás elõtt hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát a kis kockákra vágott zöldpaprikát valamint az ugyancsak kis kockákra vágott, lehámozott nyers uborkát.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sóskaleves malachússal » Kelbimbó krémleves » Zöldborsó leves » Kukorica leves
» Tejszínes gombócleves » Káposztaleves csülökkel » Tejszínes almaleves 2 » Gulyásleves (pörköltből)
» Póréhagyma leves » Sütőtök krémleves II. » Anna Bablevese » Nektarin krémleves
» Sajtos zöldségleves » Szalonnás sajtleves » Kapros céklakrémleves » Gyors zöldségkrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.