Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
80 dkg spárga
1/2 liter húslé
1/2 narancs héja nem reszelve!
kevés só
késhegynyi őrölt szerecsen dió
kevés bors
2 evőkanál liszt
300 ml főző tejszín

Elkészítés:
A spárgát megpucolom és kisebb darabokra vágom.
Beleteszem a húsleves alapba,kicsit főzöm majd beleteszem a narancs héját,a szerencsendiót,a sót és a borsot.
Mikor a spárga megpuhul,kiveszem a narancs héjat.
A végén a liszttel elkevert tejszínnel besűrítem.


A receptet beküldte: Chrystal


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos spárgaragu » Rakott bab » Héjában sült krumpli » Tojással rakott tarhonya
» Francia tepsis krumpli » Bratkartoffeln mit Rührei » Zöldséges Ragu sógornőmtől » Epres gyümölcskása
» Kalóriaszegény tepsis » Póréhagymás gnocchi » Húsos zöldségtokány » Rizses padlizsáncsónak
» Sonkás rizssaláta » Sárgabarackos kacsamell » Gulyka » Török rizs (vegan)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.