Tutireceptek.hu fejléc

Sült csirke zöldségágyon(agyag tálban sütve) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirke hús
1 tasak sült csirke fűszersó
burgonya kb.5-6 szem
egy tasak(450g)francia saláta alap
fél fej vöröshagyma

Elkészítés:
Az agyag tálat áztatod 20 percig.
A csirke húsokat befűszerezed.
A burgonyát meghámozod,egyforma vastag karikára vágod,majd beleteszed a Pataki tál aljába.Erre darabolod a vöröshagymát,és egy picit megsózod.Majd jöhet rá a francia saláta alap.Az egész tetejére szépen ráhelyezed a húsokat,majd a pataki teteje is felkerül.Hideg sütőbe teszed,majd 200 fokon kb 1 óra 20 perc alatt megsütöd.
Isteni finom!!!Jó étvágyat!

Tanácsok:
A kalóriát 10 dkg sült húsra és 5 dkg zöldségre számoltam ki.

Kalóriatartalom: 290 kcal

A receptet beküldte: mévi84


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos-mogyorós csirke » Csirkepörkölt betyárosan » Vendégváró csirke » Mustáros-tejfölös csirke
» Fűszeres csirkemáj » Hagymás csirkemell » Ananászos currys csirke » Baconba göngyölt csirkemáj
» Tejfölös csirkecombok » Tojásos csirkemell » Csípős csirke nyárson » Fojtott csirke
» Colában sült csirkeszárny » Almás-hagymás csirke » Csirkemellből pörkölt » Tejfölös pikáns csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.