Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros csirkemell » Sült csirkemellfilé » Epres csirkemell rolád » Csirkemell tüzdelve
» Gombás csirkemellfilé » Görögös csirkemell » Hagymás- gombás csirkemell » Csirkemell palacsinta
» Fűszeres rántottcsirkemell » Zöldborsós csirkemell » Sajtos-barackos csirkemell » Tűzdelt Csirkemell
» Spicces csirkemellsaláta » Majoránnás csirkemellfilé » Csirkemell őzgerincben » Csirkemell karfiolbundában


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.