Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemellfilé » Almás rakott csirkemell » Almás-tejszínes csirkemell » Tepsis csirkemell gombával
» Sajtos májas csirkemell » Hawannai csirkemell » Joghurtos csirkemell II. » Csirkemell citrommártásban
» Mézes-mustáros csirkemell » Ananászos csirkemellfilé » Mandarinos csirkemell » Húsvéti töltött csirkemell
» Ropogós csirkemellcsíkok » Csirkemell tüzdelve » Rakott-sajtos csirkemell » Áfonyalekváros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.