Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtpaplanos csirkemell » Füstölt sajtos csirkemell » Erzsi csirkemelle » Füstöltsajtos csirkemell
» Csirkemell tüzdelve » Tejszínes csirkemell II. » Csirkemelles finomság » Almás-fűszeres csirkemell
» Csirkemell saláta » Ropogós csirkemellcsíkok » Fűszeres csirkemellek » Csirkemell gombamártással
» Serpenyős-babos csirkemell » Csirkemell sonka másként » Chilis csirkemell csíkok » Egyszerű rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.