Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott bab » Tejszínes rakott krumpli » Lowcarb rakott kel » Rakott karfiol másképp
» Tofus rakott zöldbab » Gombás rakott csirkee » Karfiollal rakott burgonya » Rakott nokedli
» Rakott káposzta Ági módra » Almás-sajtos rakott csirke » Rakott Brassói » Zöldség rakottas
» Tavaszi rakott kel » Rakott zöldségek » Rakott mustáros hús » Erdélyi rakott káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.