Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sziciliai rakott pacal » Rakott tök, vagy cukkini » Rakott mákos tészta » Rizses rakott zöldség
» Rakott bolognai penne » Alföldi rakottas » Sajttal rakott burgonya » Savanyú rakott káposzta
» Szabolcsi töltött káposzta » Rakott velő » Tepsis rakott csülök » Rakott burgonya gombával
» Sajtos rakott padlizsán » Mákos rakott tészta » Rakott lencse » Rakott sonkás tészta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.