Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kairói rakott padlizsán » Almás-mákos rakott tészta » Sajtos rakott burgonya » Olaszos rakott burgonya
» Sajtos rakott csirkemell » Mediterrán rakott zöldség » Fogyókúrás rakottas » Magyaros rakott tarhonya
» Gombás, rakott tök » Klasszikus rakott karfiol » Rakott krumpli gazdagon » Rakott túrós laska
» Rakott máj » Rakott, bundás csirkecomb » Rakott kelkáposzta másképp » Kedvenc spenótos rakottas


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.