Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Székelygulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20dkg kockára darabolt hús,1 fej vöröshagyma,40 dkg savanyú káposzta,só,őrölt bors,őrölt paprika,1-2 evőkanál tejföl,1-2 gerizd fokhagyma,kevés olaj,

Elkészítés:
A fokhagymát megpucolom és kockára vágom.A káposzta,ha nagyon savanyú átmosom.Az olajban megpirítom üvegesre a hagymát.Majd hozzá adom a húst majd egy kicsit megpirítom,hogy kifehéredjen,majd felöntöm kevés vízzel,paprikázom,sózom,borsozom.Félig megfőzöm,aztán bele rakom a káposztát és annyi vizet adok hogy ellepje.A fokhagymát megpucolom és lereszelem és hozzá adom.Puhára fözöm.Tálaláskor tejfölt adok hozzá.

Elkészítési idő: 80 perc
Kalóriatartalom: 360 kcal
Szénhidráttartalom: 24 gramm

A receptet beküldte: Kriwy

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás székelygulyás » Sörös sonkatekercs » Tepsis hús krumplival » Darálthúsos rakott zöldbab
» Gombatorta » Lecsós bab » Fortélyos névnapi menü » Spenótos risotto
» Májas burgonya » Gombapörkölt paleosan » Sajtos tepsis burgonya » Csőben sült brokkoli
» Francia rakott burgonya » Tavaszi húsgomboc » Házi gyümölcsös joghurt » Serpenyős egytál


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.