Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Maci-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

50 dkg pulyka felsőcomb kis kockákra vágva
2 maréknyi zöldborsó
2 dl vörösbor
3 gerezd fokhagyma apróra
1 kiskanál majoranna

bors
olaj vagy zsír

Elkészítés:
A húskockákat feltesszük pirítani kis olajban/zsírban. Hozzászórjuk a borsót, az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, a bort, majd lefedve kb. 30 percig kis lángon főzzük. Tálalhatunk hozzá sült krumplit, krumplipürét, rizst, tésztát.
Megjegyzés:


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marokkói csirke » Spenótos gnocchi » Gyros házilag » Sajtos puliszka
» Csirkés tál » Nyári káposzta húsgombóccal » Padlizsános-lecsós csirke » Karfiolos egytálétel
» Vegetáriánus rizses káposzta » Heringes-paradicsomos tészta » Pulykamellrolád májjal töltve » Bolognai nokedli
» Sajtos újburgonya » Lerakott káposzta » Savanyú káposzta lencsével » Gombával rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.