Tutireceptek.hu fejléc

Maci-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

50 dkg pulyka felsőcomb kis kockákra vágva
2 maréknyi zöldborsó
2 dl vörösbor
3 gerezd fokhagyma apróra
1 kiskanál majoranna

bors
olaj vagy zsír

Elkészítés:
A húskockákat feltesszük pirítani kis olajban/zsírban. Hozzászórjuk a borsót, az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, a bort, majd lefedve kb. 30 percig kis lángon főzzük. Tálalhatunk hozzá sült krumplit, krumplipürét, rizst, tésztát.
Megjegyzés:


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógaluska hagymával » Borjúpecsenye tökraguval » Sajtos puliszka » Zsemlemorzsás betyárgombóc
» Csirkerakottas » Mézes-mustáros pulykamell » Csirkés rakott tészta » Színes lecsó
» Házi gyümölcsös joghurt » Libahússal rakott kel » Szalonnás rakottas » Öhöm
» Babos-zöldséges pulykacomb » Veserizottó » Gombás szoljanka » Rakottkel hagymás babbal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.