Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szuflé - melegen és hidegen recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A tésztához:

2 tojás,
2 dl tej,
1 dl szódavíz,
20 dkg liszt,
1-2 evőkanál cukor

A habhoz:
4 tojásfehérje,
4 csapott evőkanál cukor,
1 csomag vaníliás cukor.

Elkészítés:
A palacsintatésztát cukorral, vaníliás cukorral citromhéjjal ízesítjük, majd kisütjük.
A tojásfehérjét cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A palacsintákat egy tálon egymásra rétegezzük, mindegyik közé habot kenünk. Az emeletes palacsinta oldalát is megkenjük habbal, tetejét nyomózsák segítségével
díszítjük. Előmelegített sütőben lassú tűznél a habot megszárítjuk. Melegen és hidegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ősszibarack leves hidegen » Kókuszos csokiszuflé » Borjúnyelv hidegen » Csokoládés szuflé
» Málnakrémleves hidegen » Sonkás sajttekercs hidegen » Ribizke lekvár hidegen » Csoki szuflé egyszerűen
» Mákos csokiszuflé » Darafelfújt hidegen » Paprika hidegen » Töltött csülök hidegen
» Hidegen kelesztett lángos » Padlizsánleves hidegen » A mi gazpachonk - melegen » Gesztenyés süti hidegen


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.