Tutireceptek.hu fejléc

Szuflé - melegen és hidegen recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A tésztához:

2 tojás,
2 dl tej,
1 dl szódavíz,
20 dkg liszt,
1-2 evőkanál cukor

A habhoz:
4 tojásfehérje,
4 csapott evőkanál cukor,
1 csomag vaníliás cukor.

Elkészítés:
A palacsintatésztát cukorral, vaníliás cukorral citromhéjjal ízesítjük, majd kisütjük.
A tojásfehérjét cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A palacsintákat egy tálon egymásra rétegezzük, mindegyik közé habot kenünk. Az emeletes palacsinta oldalát is megkenjük habbal, tetejét nyomózsák segítségével
díszítjük. Előmelegített sütőben lassú tűznél a habot megszárítjuk. Melegen és hidegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúság hidegen! » Darafelfújt hidegen » Csoki szuflé egyszerűen » Ősszibarack leves hidegen
» Banánleves hidegen » Padlizsánleves hidegen » Sonkás sajttekercs hidegen » Öszibarack leves hidegen
» Paprika hidegen » A mi gazpachonk - melegen » Hidegen kelesztett lángos » Borjúnyelv hidegen
» Csokoládés szuflé » Töltött csülök hidegen » Savanyú tojás melegen » Gesztenyés süti hidegen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.