Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúnyelv hidegen recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db borjúnyelv
2 evőkanál borecet
1-1 kiskanál feketebors, koriander
3-4 babérlevél
1 kis fej vöröshagyma
só, 2 evőkanál cukor

Elkészítés:
A borjúnyelveket leforrázzuk, vastag bőrét lehúzzuk. Két liter vízbe beletesszük a fűszerekét, a borecetet, a cukrot, sót, a fölszeletelt vöröshagymát, fölforraljuk, és a nyelvekre öntjük. Két napig hűvös helyen pácoljuk, majd a páclében puhára főzzük. Lehűtjük, majd a léből kiemelve vékonyan fölszeleteljük.

Tanácsok:
Készíthetjük sertésnyelvből is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ősszibarack leves hidegen » Gesztenyés süti hidegen » Darafelfújt hidegen » Savanyúság hidegen!
» Padlizsánleves hidegen » Öszibarack leves hidegen » Hidegen kelesztett lángos » Sonkás sajttekercs hidegen
» Ribizke lekvár hidegen » Paprika hidegen » Töltött csülök hidegen » Epres habos metélt hidegen
» Banánleves hidegen » Gombás borjúnyelv » Málnakrémleves hidegen » Hortobágyi hús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.