Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúnyelv hidegen recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db borjúnyelv
2 evőkanál borecet
1-1 kiskanál feketebors, koriander
3-4 babérlevél
1 kis fej vöröshagyma
só, 2 evőkanál cukor

Elkészítés:
A borjúnyelveket leforrázzuk, vastag bőrét lehúzzuk. Két liter vízbe beletesszük a fűszerekét, a borecetet, a cukrot, sót, a fölszeletelt vöröshagymát, fölforraljuk, és a nyelvekre öntjük. Két napig hűvös helyen pácoljuk, majd a páclében puhára főzzük. Lehűtjük, majd a léből kiemelve vékonyan fölszeleteljük.

Tanácsok:
Készíthetjük sertésnyelvből is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csülök hidegen » Ősszibarack leves hidegen » Málnakrémleves hidegen » Öszibarack leves hidegen
» Hidegen kelesztett lángos » Gombás borjúnyelv » Ribizke lekvár hidegen » Padlizsánleves hidegen
» Gesztenyés süti hidegen » Savanyúság hidegen! » Sonkás sajttekercs hidegen » Darafelfújt hidegen
» Banánleves hidegen » Paprika hidegen » Epres habos metélt hidegen » Cipóban sült csülök II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.