Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejfölös hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 - 10 szelet hús (ízlés szerint)
5 dl tejföl
só, bors, magyaros fűszerkeverék
1 dl olaj
1/2 dl víz
35-40 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A húst (én csirkemellből vagy rövid karajból szoktam csinálni) nem túl vékonyra kiklopfolom, sózom, borsozom és egy kis magyaros fűszerkeverékkel megszórom mind a két oldalát. Egy teflon tepsibe bele öntöm az olajat és 1/2 dl vizet, majd szépen egymás mellé elhelyezem a hússzeleteket. A húsokon egyenletesen elkeverem a tefölt (egy kis fokhagymát lehet bele reszelni, finom lesz tőle), letakarom alufóliával és 180 fokon kb. 50 percig sütöm. Ha megsült, megszórom a sajttal és szép pirosra sütöm.

Tanácsok:
Burgonyapűrét szoktam mellé csinálni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Tim20


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejfölös galuska » Sajtos-tejfölös karaj » Sajtos-tejfölös brokkoli » Sajtos-tejfölös tepsis hús
» Csirkeegytál » Rizses-gombás sült csirke » Kuglóf másként » Sertésborda töltve.
» Egzotikus csirke wokban » Gombás csirkemell 2 főre » Zúzaragu gombával » Sertéshúsos tekercs
» Húsos muszaka » Töltött kacsacomb » Szalontüdő » Fokhagymás sült máj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.