Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rakott tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
12 dkg liszt
2 tojás
3 dl tej
1 csokor újhagyma
4 pár virsli
őrölt bors


Elkészítés:
A lisztet, a tojásokat, a sót, a tejet és a vékony csíkokra vágott újhagymát összekeverjük. A virsliket egy serpenyőben, kevés forró olajon átsütjük, sütőtálba tesszük, ráöntjük a masszát, és 25-30 perc alatt forró sütőben ropogósra sütjük. Forrón tálaljuk, savanyú káposztát, uborkát vagy paprikát kínálunk mellé.

Tanácsok:
Másféle hentesárúval is érdemes kipróbálni.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zellerrakottas sonkával » Belga rakott krumpli » Rakott csirkepaprikás » Olasz rakott csirke
» Lowcarb rakott kel » Az én rakott cukkinim » Rakott karfiol egyszerűen » Virslis hentestokány
» Legfinomabb rakott krumpli » Finom rakott karfiol » Rakott linzer » Rakott kelkáposzta másképp
» Rakott sajtos kifli » Rakott krumpli kukoricával » Sajtos rakott csirkemell » Bárányrakottas


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.