Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes csicsókakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
2-3 közepes burgonya
3 nagyobb gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín

bors
levesgyöngy vagy pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A csicsókát és a burgonyát meghámozzuk, nagyjából egyforma kockákra vágjuk.
Annyi vízzel, amennyi egy ujjnyival ellepi főni tesszük.
Hozzáadjuk a sót, borsot, fokhagymát.
Ha a zöldségek puhára főttek, akkor botmixerrel turmixoljuk, majd újra forraljuk.
Főzőtejszínnel sűrítjük.
Tálaláskor pirított kenyérkockát vagy levesgyöngyöt adunk hozzá.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: citromfű69


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zöldséges hús :) » Tejszínes mustáros karaj » Tejszínes metélt » Tejszínes sajtkrémleves
» Tejszines hal sajttal » Tejszínes kapormártás » Tejszínes hús Kati módra » Tejszínes brokkoli
» Gombás-tejszínes penne » Tejszines karamell » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes csirkemell II.
» Tejszínes kocka » Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes citromfagylalt » Cukkinis-tejszínes gnocchi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.