Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines hús 4 személyre recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csontnélküli karaj
4 szelet újjnyi vastag trapista sajt
kb.1/2liter fözőtejszin

fehér örölt bors

Elkészítés:
A karaj szeleteket enyhén kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. A karaj felét lerakjuk a tepsibe, utána a sajt szeleteket és megint a karaj szeleteket. Annyi tejszint öntünk rá, hogy a húst elfedje. Letakarjuk fóliával és kb. 30percig 200C-on sütjük. Majd levesszük a tepsiről a fóliát és még 10percig hagyjuk sülni.

Tanácsok:
Köretnek krumplipürét adunk hozzá. Ha melegiteni kivánjuk a húst akkor mindig öntsünk rá tejszint a húsra és úgy melegitsük meg a sütőben.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: zsozsanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis-Tejszínes süti » Tejszínes halragu » Gombás tejszínes csirke » Tejszínes-gombás karfiol
» Tejszínes brokkoli » Tejszínes karalábéleves » Tejszínes csirkemellfilé » Tejszínes körteleves
» Tejszínes almaleves 2 » Tejszines sajtoscsirkemell » Tejszínes fokhagymamártás » Tejszínes krémes
» Tejszínes-gombás penne » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes Endívia » Babedli (4 személyre)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.