Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-sajtos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet kicsontozott tarja, 3 dl tejszín, 5 dkg reszelt sajt, késhegynyi őrölt szerecsendió, őrölt fehér bors, só.

Elkészítés:
A tejszínt, a reszelt sajtot és a fűszereket összekeverjük. A gyengén kivert, sózott és tűzálló tálba tett hússzeletekre öntjük. A tálat lefedjük, és előmelegített, forró sütőben addig sütjük, amíg a hús puha nem lesz. (Ügyeljünk arra, hogy a sajt ne barnuljon meg, mert keserűvé válik. Ha a mártás már barnul, de a hús még nem elég puha, öntsünk rá egy kevés vizet, és fedő alatt pároljuk tovább.) Nagyon finom mellé a vajas párolt zöldség vagy párolt gyümölcsköret.

Tanácsok:
Elkészítés:10 perc, sütés nélkül


A receptet beküldte: ostkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kiadós pecsenye » Apa-féle vasi pecsenye » Gyalogpecsenye » Cigánypecsenye roston
» Bajor szűzpecsenye » Búbos pecsenye » Csopaki aprópecsenye » Besztercei libapecsenye
» Lacipecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Nyugdijas pecsenye » Göcseji pecsenye
» Fűszeres aprópecsenye » Szűzpecsenye egyben sütve » Erdészné pecsenyéje » Tolnai sváb pecsenye


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.