Tutireceptek.hu fejléc

Tengerihal szeletek molnárné módon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé
só, liszt (sütéshez)
olaj (sütéshez)
citrom, zöldpetrezselyem
4 dkg vaj

Elkészítés:
A halszeleteket megsózzuk, és lisztbe forgatva megsütjük. Serpenyőben vajat világosbarna színűig hevítünk, apróra vágott zöldpetrezselymet szórunk bele, és az egészet ráöntjük a halastálon lévő, citromlével lecsurgatott, hámozott citromkarikával díszített halszeletekre. Köretként vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: MRG

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú sertésszeletek » Töltött cukkiniszeletek » Hólabda anyós módon » Márton szeletek
» Pecsenye jóasszony módon » Vasutas szeletek » Narancsos szarvasszeletek » Darálós nagypapi módon
» Tengerihal fokhagymásan » Rántott tojásszeletek » Szőlős szeletek » Balatoni borjúszeletek
» Admirálisszeletek » Saláta többféle módon » Zöldborsós karajszeletek » Hússzeletek sajt ágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.