Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pecsenye jóasszony módon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéstarja
4 gerezd fokhagyma
4 nagy fej vöröshagyma
só, bors
2 evőkanál liszt
2 evőkanál mustár
2 dl kókuszolaj
8 burgonya

Elkészítés:
A felszeletelt tarját kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a zúzott fokhagymával, majd vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve félretesszük, hogy összeérjen.
A hagymát karikára vágjuk és olajon halvány sárgára pirítjuk. Ha elkészült, kiszedjük, félretesszük.
A hússzeletek mindkét oldalukat belisztezzük, majd a hagymából visszamaradt zsiradékon kisütjük.
Amikor elkezdjük sütni a húst, vele egy időben egy másik edényben odarakjuk sülni a nagyobb cikkekre vágott krumplit is, így az a hússal egy időben fog elkészülni.
Sütés után mindent csurgassunk le alaposan, vagy konyhai papírtörlő segítségével távolítsuk el a felesleges olajat.
Tálaláshoz egy tál aljára rakjuk a sült krumplit, a tetejére halmozzuk a hússzeleteket, majd beborítjuk a kisült hagymakarikákkal.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági lacipecsenye 2 » Zsiványpecsenye nyárson » Ors-féle cigánypecsenye » Csopaki aprópecsenye
» Cseréptálas szűzpecsenye » Juhászpecsenye » Szőlős csirkepecsenye » Almás-szalonnás pecsenye
» Pecsenye gombával » Brassói aprópecsenye.. » Mézes libapecsenye » Tejszínes-sajtos pecsenye
» Krumplipecsenye 2 » Kondorosi pecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Pecsenyekacsamáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.