Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis-húsos burgonya recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés- vagy baromfi hús
1kg burgonya
30 dkg zöldborsó
10 dkg vaj
ételízesítő
20 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma
1 paprika
1 paradicsom

Elkészítés:
A hagymát megpucolom, apróra vágom, kevés olajon megfuttatom, és beleteszem a felvágott paprikát és paradicsomot. Az elkészített pörkölt alapba beleteszem a kockákra vágott húst, és elkészítem. A burgonyát meghámozom, hosszúkás hasábokra vágom, és félig megfőzöm. A zöldborsót ételízesitővel kevés vízzel megpárolom. A tepsit kikenem a vajjal az előkészített hozzávalóket összekeverem, és sütőben 15 percig sütöm, kevés húslevest teszek rá, hogy szaftos legyen. A sütés befejezése előtt megszórom a reszelt sajttal, és rápiritom a tetejére. Salátával, savanyúsággal tálalom.


A receptet beküldte: Sarolta1954


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tőltőtt burgonya » Sajtos-burgonyás golyók » Tavaszi burgonyasaláta » Burgonyában sült füge
» Gombás rakott burgonya » Burgonyás fánk virslivel » Böjti burgonyaleves » Rakott tarjás burgonya
» Pikáns burgonya » Diós burgonyafasírt » Bihari Töltött Burgonya » Juhtúrós-tejfölös burgonya
» Tejfölös kapros újburgonya » Muszaka burgonyával » Ropogós burgonyaszirom » Zelleres burgonyapüré


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.