Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tésztafánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
tészta
margarin
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát és összekeverjük egy darabka margarinnal, majd tepsibe ujjnyivastagra lenyomkodjuk és hagyjuk kihűlni. Ha teljesen kihűlt, deszkára borítjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró oljaban pirosra sütjük.


A receptet beküldte: triniti1020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velencei tésztafánk » Maradékból rakott tészta » Olivabogyós spagetti » Rokfortos-csirkés spagetti
» Tortellini-saláta » Sajtkrémes-gombás levél » Gombás sonkás metélt » Morva kalács
» Kolbászos galuska » Különleges makaróni » Pizzás tészta » Sztrapacska
» Szalonnás zsemlegombóc » Rakott tészta (édes) » Hasé » Penne zöldmártással


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.