Tutireceptek.hu fejléc

Tésztafánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
tészta
margarin
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát és összekeverjük egy darabka margarinnal, majd tepsibe ujjnyivastagra lenyomkodjuk és hagyjuk kihűlni. Ha teljesen kihűlt, deszkára borítjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró oljaban pirosra sütjük.


A receptet beküldte: triniti1020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velencei tésztafánk » Gyors lángos » Sváb nudli » Barackos pizza
» Petrezselymes spagetti » Prézlis tészta » Kapros palacsinta » Fahéjas spagetti
» Hússal töltött cannelloni » Finn palacsinta » Bolognai Lasagne » Chillis lepényke
» Tortellini-saláta » Császárné pogácsája » Tojásos prósza » Fott krumplikugli másmódon


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.