Tutireceptek.hu fejléc

Tésztafánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
tészta
margarin
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát és összekeverjük egy darabka margarinnal, majd tepsibe ujjnyivastagra lenyomkodjuk és hagyjuk kihűlni. Ha teljesen kihűlt, deszkára borítjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró oljaban pirosra sütjük.


A receptet beküldte: triniti1020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velencei tésztafánk » Kolbászos kenyérlángos » Hortobágyi rakott tészta » Egyszerű sajtkrémes tészta
» Igazi pasta carbonara » Sajtos rakott tészta » Őszi spagettisaláta » Édes sült metélt II.
» Rakott túrós csusza » Fokhagymás tészta » Spenótszószos tészta » Maradékból rakott tészta
» Gombás, csirkés lasagne » Leveles-sonkás finomság » Sonkás kocka 2 » Éticsiga sörtésztában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.