Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött sajtgolyó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg trappista sajt
2 szál újhagyma
10 dkg bármilyen felvágott

bors
olaj
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa

bors
1 kávéskanál bazsalikom
1 kávéskanál lestyán
1 kávéskanál chillipor
1 mokkáskanál szerecsendió

Elkészítés:
Nagyon kevés olajon a hagymát a kis kockákra vágott felvágottal megdinsztelem (én sajtos párizsit használtam, és villával szétnyomkodtam). Sózom, borsozom ízlés szerint. Félreteszem.

A trappista sajtot kis kockákra vágom, hogy könnyebben megolvadjon, de lehet reszelni is. Teflonos serpenyőben kis maréknyi adagokat olvasztok fel. Ha jól megolvadt, nyújtódeszkára teszem, egy kiskanálnyit teszek a közepére a hagymás felvágottból, majd még melegen golyót formálok belőle. Ha mind kész, bepanírozom úgy, hogy a tojást sóval, borssal, chillivel, lestyánnal, szerecsendióval és bazsalikommal verem fel, és kisütöm bőséges olajban.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött kifli » Töltött liba » Mediterrán töltött kenyér » Sajtgolyók
» Gombával töltött burgonya » Májkrémmel töltött krumpli » Töltött pulyka Éva módra » Töltött krumplifánk
» Töltött kelkáposzta » Sajttal töltött cukkini » Elzászi töltött dagadó » Kölessel töltött cukkini
» Töltött dagadó 2 » Csokival töltött fánk » Töltött mézes » Libamájjal töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.