| Töltött krumpli héjában receptZöldséges ételek Hozzávalók: - 1,5 kg nagy krumpli - 0,25 kg gomba - 3 tojás - petrezselyem, fokhagyma - natúr joghurt - fokhagyma, só, bors Elkészítés: A krumplit alaposan megmosom, héjában nem túl puhára megfőzöm. Hosszában kettévágom /nem kell megpucolni/, a belsejéből annyit kiszedek, hogy kb. fél cm. maradjon. A gombát sóval borssal megpirítom.A kiszedett krumplit összetöröm, gombával, petrezselyemmel, egy nyers,2 főtt tojással, fokhagymával, sóval, borssal 2 ek. joghurttal kikiverem. A masszát visszatöltöm a krumpliba és vajjal kikent tepsibe teszem. A maradék joghurtot egy gerezd fokhagymával elkeverem és a krumplikat egyenként bekenem. Forró sütőben pirosra sütöm. Tanácsok: Kevés sajttal a tetején finomabb! A receptet beküldte: H.Ancsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |